Melyek a lehetséges módszerek az internetes pénzkereséshez?

Partnerprogramok:
Segíted mások termékének vagy szolgáltatásának az eladását egy saját linked révén, amelyet kiküldhetsz emailben, vagy felrakhatsz a weboldaladra. Aki a te linkeden keresztül érkezik a termék eladási oldalára és vásárol, az után jutalékot kapsz. Vannak olyan partnerprogramok, amelyekben magánszemélyként is részt lehet venni, de néhol számlát kérnek a kifizetéshez, és ehhez vállalkozónak kell lenned. Ezért mindig alaposan olvasd el a kifizetési feltételeket.


Kattintás alapú reklámok:
Készítesz egy weboldalt, amin kattintás alapú reklámokat helyezel ki. Amikor egy látogató az ilyen típusú reklámra kattint, akkor ezek után fizet neked a rendszer.

Hirdetési felületek kiadása weboldalakon:
Ha van egy magas látogatottságú weboldalad, akkor hirdetési felületeket adhatsz ki rajta másoknak. Ezt például a linkgyűjtő oldalakon (pl. startlap) lehet hatékonyan megcsinálni.


Online MLM:
Network marketing cégek egy részénél a hálózatépítés és a termékforgalmazás online módon is megoldható. Ekkor élvezheted az MLM előnyeit, de nem kell zaklatnod a barátaidat, ismerőseidet, így rengeteg konfliktustól kíméled meg magad. Ezzel a módszerrel ha jó céget választottál, akkor nagyon jól lehet keresni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése