Miért választják sokan az interneten a network marketinget?

Bizonyára felmerült benned már a kérdés, hogy miért dolgoznak sokan network marketing rendszerben még az interneten is. Röviden azért, mert
  • a legtöbb embernek ebben van a legnagyobb esélye anyagilag függetlenné válni
  • elkezdhető részmunkaidőben is, munka, egyetem vagy gyerek mellett
  • biztonságot ad
  • nem igényel korábbi szaktudást, könnyen elsajátítható és megtanulható bárki számára
  • végezhető az interneten is, vagy a hagyományos módszerekkel
  • ez a leggyorsabb és a legolcsóbb marketing
  • már bizonyított ez az iparág
  • és mert a network marketing egy kiváló eszköz arra, hogy megvalósítsuk a céljainkat!

Azonban
  • ahhoz, hogy gyorsan eredményeid legyenek, meg kell tanulni, hiszen ez is egy szakma
  • kitartást igényel, ha komoly céljaid vannak vele
  • akkor van eredmény, ha dolgozol - de nem mindegy, hogy ezt hogyan teszed

Ugyanakkor néhány ember hajlamos összetéveszteni a piramisjátékokkal. Nézd meg a következő videót, amely arról szól, hogy mi különbözteti meg a network marketinget a piramis játéktól, és hogyan választhatod te is szét a kettőt.





Ha az interneten akarsz network marketinggel foglalkozni, akkor először nézz utána, hogy a céged támogatja-e az internetes hálózatépítést, mert ez sajnos nem mindenhol van így. Ha a cég nem támogatja, könnyen találhatsz olyan üzletet, amely könnyen az internetre vihető. Ilyet találsz ezen az oldalon is az oldalsávban az ajánlott oldalak között (Profitálj a környezetvédelemből).

Az Multi Level Marketing (MLM) lényege a fogyasztói hálózat felépítése, hosszú távon ebből származhat stabil passzív jövedelem. Az értékesítés a vállalattal alvállalkozói szerződésben levő értékesítők vagy hálózatépítők által történik, személyes fogyasztás és ismerősöknek történő ajánlás során. Az értékesítést többszintű érdekeltségi viszonyok alapján épülő hálózat végzi, mely a termékeket vagy szolgáltatásokat közvetlenül juttatja el a fogyasztóhoz. Az MLM alapötlete, hogy egy termék elégedett fogyasztója a terméket továbbajánlja, s így ő maga személyesen részt vesz az értékesítésben, amiből bevételre tehet szert, illetve az ő alatta kiépülő hálózat forgalma után jutalékot kap. A network marketing legális rendszer, ahol kizárólag a teljesítmény után jár jutalék. Sok ember számára ez az egyetlen lehetőség, hogy passzív jövedelemre tegyenek szert.
A network marketing ereje a hatástöbbszöröződésben van. Ez képes több ezer disztribútorból álló csoportokat is létrehozni, akik nemcsak a saját forgalmuk után kapnak jutalékot, hanem az alattuk álló emberek forgalma után is.
Itt te vagy a saját főnököd. Te döntöd el, hogy kikkel akarsz dolgozni, milyen termékekkel vagy szolgáltatásokkal akarsz foglalkozni, hol, mikor, és mennyit akarsz dolgozni, és mennyit akarsz keresni. Te ellenőrizheted a saját munkádat. És az üzleted nem fog összeomlani csak azért, mert kivettél néhány szabadnapot.

A network marketing koncepció megszületésének kimagasló hatása volt a gazdaság fejlődésére. A forgalmazók anyagi biztonságának megteremtésével vagy jövedelem kiegészítés biztosításával fizetőképes keresletről gondoskodott a gazdaság többi ágazat számára is. Hatására csökkent a munkanélküliség, növekedett a gazdasági termelés.

Hamarosan írunk arról is, hogy mi kell ahhoz, hogy az üzleted eredményesen működjön az interneten is.

1 megjegyzés:

  1. Valós passzív pénzkereset!
    Ha eleged van az ígéretekből és szeretnél pénzt keresni egy megbízható cégnél és
    ezért tenni is képes vagy akkor ne habozz tovább:
    webes elérés: http://www.likesxlxpro.nhely.hu/

    VálaszTörlés