Idézetek a képességeinkről és a pénzről

"A pénzügyi hatástöbbszörözés az az előny, amit a gazdagok élveznek a szegényekkel és a középosztállyal szemben. A pénzügyi hatástöbbszörözés révén lesznek a gazdagok egyre gazdagabbak. Kim és én a hatástöbbszörözésnek, nem pedig a kemény munkának köszönhettük, hogy korán nyugdíjba mehettünk."
(Robert Kiyosaki)

"Aki pénzért dolgozik, nehezen gazdagszik meg. Ha igazán gazdag akarsz lenni, tanulj meg eszközöket építeni, venni, vagy teremteni. Fizetésemelésért dolgozni nagyon kockázatos."
(Robert Kiyosaki)

"A leggazdagabb emberek hálózatok után kutatnak, és a sajátjaikat hozzák létre, a többiek pedig, állást keresnek maguknak."
(Robert Kiyosaki)

"Egy egyetemi diploma nem jogosít fel arra, hogy abbahagyd a tanulást, vagy hogy ne növeld tovább hatástöbbszörözőid számát. A bankban lévő egy millió dollár sem jogosít fel erre. Ha abbahagyod a tanulást, a pénzed hamarosan valaki másé lesz, aki tovább tanult. Azé lesz a pénz, aki rájött, hogy az igazi hatástöbbszörözés annyit tesz, képesek vagyunk folyamatosan egyre többet tenni, egyre kevesebb erőfeszítéssel."
(Robert Kiyosaki)

"A pénz nem a legfontosabb dolog az ember életében, de mindenre hatással van, amit fontosnak tart." (Robert KIYOSAKI)

"Az MLM-ben nem rúgják ki az embert! Sőt! Együttműködnek veled. Segítenek a saját üzleted felépítésében. A saját üzleted pedig bizony sokat ér. Egyfajta vagyontárgy. Itt nem a gazdagok számára és nem csupán pénzért dolgozol. Vagyont építesz magadnak."
(Robert Kiyosaki)

"Ha valamiről még nem hallottunk, vagy valamit nem értünk, az attól még működik..."
(KAJÁRIK Béla)

"Semmi nem változtatja meg jobban az életünket, mint az önmagunknak feltett kérdések."

"Ha mindazt megtennénk, amire képesek vagyunk, szó szerint saját magunkat is elkápráztatnánk." (Thomas Edison)

"Az önbizalom nem más, mint egy sikeresen túlélt kockázat eredménye." (Jack GIBB)

"Ezentúl nem a nagy hal eszi meg a kis halat, hanem a gyors hal a lassúbbat."
(Rupert MURDOCH)

"Mit teszel ma, ami holnap is számít ?" (Dr. TELKES József)