Passzív jövedelemforrások - könyvajánló

A Passzív jövedelemforrások című könyv bemutatja a befektetési alapokat, az ingatlant, a network marketinget, az internetes vállalkozást, és még számos lehetőséget a passzív jövedelemszerzésre.

A könyvet érdemes elolvasnia mindenkinek, aki mellékjövedelmet szeretne létrehozni, vagy konkrétan online vállalkozásban gondolkodik. A könyv lefekteti az alapokat és ismerteti az alapvető módszereket a passzív jövedelemmel kapcsolatban.


Robert G. Allen: Passzív jövedelemforrások
Bagolyvár Könyvkiadó, 2004

"Stabil mellékjövedelem, minimális pénzbefektetéssel? Robert G. Allen több száz jövedelem-forrást tanulmányozott, mielőtt kidolgozta az ezredforduló tíz leghatékonyabb pénzkereseti módszerét. Megismerheted: - a pénzügyileg kiemelkedően sikeres emberek 7 szokását; - az ideális otthoni munka 9 jellemzőjét; - alacsony kockázatú módszereket, amikkel megduplázhatod a pénzed a tőzsdén; - kilenc módszer arra, hogyan találd meg a szuper ingatlan-befektetéseket; - hogyan profitálhatsz az Internet-robbanásból; - hogyan juss pénzhez a szellemi tulajdon segítségével; - adómegtakarítási stratégiákat, - és még ezeknél sokkal többet."